De Battle

De Groeëte Bookend Battle (DGBB) is het leukste spel wat je dit jaar gaat spelen.
Maar wat is DGBB eigenlijk?

DGBB is een dorpsquiz in de Boekend waarbij verschillende teams, bestaande uit vier tot 12 personen, de strijd met elkaar aangaan. Tijdens de battle zullen de deelnemers veel verschillende opdrachten uit moeten voeren waarmee punten te verdienen zijn. Hiervoor hebben de teams van 18:00 tot 23:00 de tijd. Het team dat tijdens DGBB de meeste punten scoort, wint!

Opdrachten

De opdrachten die de teams tijdens DGBB moeten uitvoeren zijn enorm verschillend. Zo zullen er puzzelopdrachten de revue passeren, maar zullen de teams ook op pad moeten gaan en actievere opdrachten moeten uitvoeren. Als organisatie proberen we er uiteraard voor te zorgen dat DGBB voor iedere doelgroep geschikte opdrachten bevat, zodat het voor iedereen leuk is om mee te spelen! Wie weet krijg je ook hier en daar ook al wat opdrachten cadeau.

Tips

De eerste plek behalen is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Je zult de meeste punten moeten scoren en andere teams te slim af moeten zijn.
Hieronder staan enkele tips die daarbij kunnen helpen:

De Groeëte Bookend Battle bestaat uit veel verschillende soorten opdrachten. Het is daarom slim om een team samen te stellen met personen die verschillende kennisgebieden, vaardigheden en krachten hebben. Hiermee verhoog je je winkans!

We raden je aan om eerst het hele boekje door te nemen, hoe veel werk dit ook lijkt. Zo weet je wel wat je te wachten staat en of er opdrachten zijn die je voor een bepaalde tijd uit moet voeren. Ook is het op deze manier makkelijk om in te schatten hoe je de opdrachten gaat verdelen.


© 2018 – De Groeëte Bookend Battle